Vaavinkaiset Vesilahti

27.8.2019 09:30 - 11:00 25.8.2019 23:59 3 / 9 Vertaisryhmä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Vesilahden yhdistys ry Tapolan Pirtti Tapolantie 1 Vesilahti vesilahden.yhdistys@mll.fi Tule mukaan loruttelemaan, laulamaan ja kahvittelemaan
Vaavinkaiset-vertaisryhmään!

Vaavinkaiset on tarkoitettu ensisijaisesti n. 2-6 kk vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmästä muodostuu oman näköisensä ryhmäläisten toiveiden mukaan; ohjatun laulu- ja lorutuokion lisäksi ryhmässä keskustellaan, kahvitellaan ja paneudutaan ryhmäläisten toiveiden mukaisiin aiheisiin.

AIKA JA PAIKKA
Ryhmä kokoontuu kerran viikossa tiistaisin klo 9:30 - 11:00 Tapolan pirtillä (Tapolantie 1). Ensimmäinen kokoontuminen on 27.8.2019. Kymmenen järjestetyn tapaamiskerran jälkeen ryhmä voi halutessaan jatkaa kokoontumisia oma-aloitteisesti. Mukaan mahtuu 10 perhettä.

Lisätietokenttään voit ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiat, vauvan iän tai muuta osallistumiseesi liittyvää tietoa.