Keskoslastenpäivän juhlaluento ja Kevyt pienokainen -kirjan julkaisu

17.11.2018 12:00 - 15:00 13.11.2018 23:59 15 / Vertaistapaaminen Mannerheimin Lastensuojeluliiton Meilahden yhdistys ry Urbansauna Kallio Aleksis Kiven katu 22, 00500 Helsinki Helsinki ilmoittautumiset@kevyt.net

Tervetuloa juhlistamaan keskoslasten päivää vertaisten ja verkostoitumisen parissa!

Kokoonnumme lauantaina 17.11. klo 12-15 Helsingissä Urbansauna Kallion tiloissa.

Ohjelmassa on vuoden keskosvaikuttajan palkitseminen ja hänen luentonsa, Kevyt Pienokainen -kirjan julkistaminen ja toimituskunnan jäsenen, psykologian tohtori Sari Ahlqvist-Björkrothin luento perhekeskeisestä hoitotyöstä.
Paikalla on myös kirjan artikkeleiden kirjoittajia. Tilaisuudessa on aikaa keskustelulle ja kysymyksille.

Paikan päällä on myytävänä Kevyt pienokainen –kirjaa, 32 € (vain käteismaksu). Kun hankit kirjan tilaisuuden aikana, säästät toimituskulut.

Kaikki keskosuudesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen!

P.S. Huomioithan, että tilaisuus on tarkoitettu vain aikuisille. Lastenhoitoa ei ole tällä kertaa tarjolla.

* merkityt ovat pakollisia maksuja